Vyhledej
Zvičina > Sport > ostatní sporty

Do druhého turnaje Boj o šerpy vstoupí závodníci doslova z celé republiky! Jedinečná soutěž pro děti ze škol a sportovních oddílů bude už 20. října v aule SŠIS ve Dvoře Králové

Redakce / 11.10.2018, Dvůr Králové nad Labem
Self defance team Dvůr Králové zve děti z celého Podkrkonoší od 6 do 15 let již na druhý díl z třídílné série turnajů BOJ O ŠERPY. Každý turnaj je hodnocen zvlášť a je možno se zúčastnit třeba i jen jednoho, či dvou turnajů v celé sérii. Je nám ctí být partnerem tohoto klání.
Závodit přijedou malí sportovci z Frýdku-Místku, Trutnova, Stráže nad Nisou, či Liberce.
Ačkoliv turnaj pořádá oddíl sebeobrany (Self defance team), nejedná se o žádný bojový sport a ani není podmínkou být členem jakéhokoliv oddílu zabývajícího se bojovým uměním. Boj o šerpy je především zábava a cvičení mrštnosti a postřehu. Rozvíjí pohybové dovednosti i soustředění, učí koordinaci, dynamice pohybu, rovněž rozvíjí fyzickou kondici, postřeh a prostorové vnímání. Nejdůležitější však je, že rozdává radost z pohybu. A to je potřeba cvičit v každém sportu, v každé disciplíně. 

Podívejte se na ukázky boje o šerpy :-)


Pravidla organizátoři vytvořili tak, aby byla soutěž BOJ O ŠERPY rychlá a ne příliš složitá a proto se mohou soutěže zúčastnit již šestiletí prvňáčci, ale baví se i teenageři - Zakázané jsou jakékoli údery či kopy a v pravidlech se nezapomnělo ani na sportovní etiku, která se neztratí nejen ve sportu, ale i v životě ;-)
Self defance team Slovany 3051 Dvůr Králové nad Labem
1.patro - chodba vlevo

Více informací o turnajích a přihlášky zasílejte na e-mail: sdtmpdk@seznam.cz


TERMÍNY

Turnaj se uskuteční v termínech: 26. květen, 20. říjen a 15. prosinec (Vánoční turnaj). Prezentace bojovníků 8:30 - 9:30 hod. Zahájení turnaje v 10:00 hod.

CENY PRO VÍTĚZE

Mimo velkou porci zábavy si závodníci mohou odnést za 1 - 3 místo v každé kategorii - pohár, medaili a diplom a diplome se oceňuje i 4. místo v každé kategorii. SPECIÁLNÍ CENOU pro nejlepšího účastníka celé série všech tří turnajů s nejlepším výsledkem je sportovní Full HD kamera! No uznejte, taková cena rozhodně není na sportovních zápoleních obvyklá :-)

STARTOVNÉ 

jednotné - 50 Kč

MÍSTO KONÁNÍ VŠECH TURNAJŮ

Střední škola informatiky a služeb - AULA
nábřeží Jiřího Wolkera č.p. 132
544 01 Dvůr Králové nad Labem

PODROBNÁ PRAVIDLA 

Podrobná pravidla soutěže / turnaje najdete na stránkách www.sdtdk.cz




FOTOGALERIE - Do druhého turnaje Boj o šerpy vstoupí závodníci doslova z celé republiky! Jedinečná soutěž pro děti ze škol a sportovních oddílů bude už 20. října v aule SŠIS ve Dvoře Králové

 
Vaše komentáře

Přečteno 551x