Vyhledej
Zvičina > Sport > ostatní sporty

III. ročník Memoriálu Karla Diviše v krasobruslení

Redakce / 10.12.2015
V sobotu 7. listopadu 2015 se na ledě zimního stadionu ve Dvoře Králové nad Labem konal 3. ročník Memoriálu Karla Diviše. Medailové úspěchy zaznamenal i královédvorský krasobrulařský klub: Karolína Křížová (2. místo v kategorii Cvrček C1), Tina Vovsová (3. místo v kategorii Cvrček C1) a Alexander Paták (2. místo v kat. mladší žáci B).
 

V sobotu 7. listopadu 2015 se na ledě zimního stadionu ve Dvoře Králové nad Labem konal 3. ročník Memoriálu Karla Diviše. Medailové úspěchy zaznamenal i královédvorský krasobrulařský klub: Karolína Křížová (2. místo v kategorii Cvrček C1), Tina Vovsová (3. místo v kategorii Cvrček C1) a Alexander Paták (2. místo v kat. mladší žáci B). 

Nicméně vydařené a nadějné výkony předvedly všechny děti našeho klubu: Andrea Sommerová, Klára Pešková, Anna Sedláčková, Natálie Hrubá, Sára Slavíčková (krásné 4. místo v pohárové kategorii!), Adéla Sedláčková, Veronika Friedová, Šárka Petružálková, Iva Krejcarová, Katka Bednářová, Vanda Vovsová, Hana Šejblová, Patricie Petružálková, Tereza Straková, Barbora Kejzarová, Karolína Semeniuková. 

  

Pro většinu našich členů to byl první závod v sezóně, některým se soutěž vydařila více, některým méně, ale všichni jsou odhodláni poctivě a vytrvale trénovat. Věří, že na Vánočním závodě, který se koná opět ve Dvře Králové v sobotu 19. prosince (od 7:00 do 20:00 hod.) se každý o nějaké to místo posune výše. 

Den poté, v neděli 20. prosince, si přijďte zabruslit i vy od 13:30 do 15:30 v rámci akce „Vánoce na ledě”! 

  

JUDr. Michaela Koblasová 

Krasobruslařský klub Dvůr Králové n. L.

Související články
Kurzy bruslení pro dospělé nebo skoro dospělé 2015/2016
Mrazivé počasí přeje ledu - na rybníku, asfaltovém hřišti i venkovním ateliéru
Štěpán Břeň a Andrea Sommerová se stali přeborníky Královéhradeckého kraje v krasobruslení!
Připomeňte si pohádku Ať žijí duchové v podání Krasobruslařského klubu a přijďte se podívat na tréninky
Trenérka Michaela Koblasová je zakladatelkou celorepublikového projektu Bruslička. V březnu se ve Dvoře koná jeho velké finále
Podzimní školička krasobruslení začíná již 21. září!
Nedělní kurzy bruslení pro dospělé a děti starší 12 let začínají již 17. října 2021 (Dvůr Králové)
Adventní bruslení pro starší 15 let začíná již tuto neděli
Krasobruslařský klub zakončil sezonu vyhlášením svých nejlepších sportovců
Vaše komentáře

Přečteno 249x