Vyhledej
Zvičina > Sport > florbal

Start florbalové sezóny TJ Sokol Dvůr Králové

Redakce, / 14.10.2022, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Florbalová sezóna 2022/2023 odstartovala a spolu s ní i královédvorský Sokol. Ten letos reprezentuje ve svých soutěžích dohromady šest týmů. Dvě dospělé kategorie (Muži A, Muži B) a čtyři mládežnické (starší žáci, mladší žáci, mladší žákyně a elévové).

FOTOGALERIE - Start florbalové sezóny TJ Sokol Dvůr Králové


A-tým mužů letos premiérově nastupuje v celorepublikové soutěži. Hned zkraje ukázal, že se v divizi rozhodně neztratí. K zisku 4 cenných bodů z domácích zápasů pomohlo i, v prvním případě 108, v druhém dokonce 132, skvělých diváků, kteří vytvořili bouřlivou atmosféru a tlačili Dvoráky kupředu. Po čtyřech odehraných utkáních, kdy zejména ta domácí byla velmi vyrovnaná, si vystříleli průběžnou dělenou 3. - 5. příčku.

Sokolská mládež se rozrůstá raketovým tempem a naše mladá budoucnost už povětšinou také vlétla do prvních turnajů. Starší a mladší žáci zahájili svou letošní cestu na domácí půdě, kde velmi slibnou hrou naznačili, jak šikovné hráče v nich máme.

Těšíme se nevšednímu zájmu o náš sport, což dokládá i fakt, že byla otevřena kategorie elévů, ze které věříme, že vzejde plno šikovných hráčů pro další roky. A báječnou novinu hlásíme i pro dámské osazenstvo. 

Královédvorský florbal se pyšní čistě holčičím týmem. I přes poměrně krátkou dobu jeho existence se již dívky dokázaly odprezentovat nevšedními výkony a přesvědčily nás, že nám v budoucnu udělají ještě mnoho radosti.

Pro monitorování průběhu sezóny můžete navštěvovat naše webové stránky: www.florbaldk.cz nebo nás sledovat na Instagramu a Facebooku, kde vám budeme přinášet to nejnovější z aktuálního dění našeho klubu.

Závěrem si zaslouží srdečné poděkování naši partneři:
Pro dospělé kategorie: Horičské trubičky Strix, Výkup palet, Dent mode, Hostinec U Rudolfa III., Tana realitní kancelář, Ayeto eco a Milujeme dorty

Pro mládežnické týmy, speciálně dívky: Ing. Alexej Kiriakovský, Michal Flégr, Stom-Gyn, s.r.o. a Autoškola – Neumann Jiří.

Eduard Jirásko
Florbal DKnL

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře
Zvýraznění holčičího týmu, 19.10.2022 11:01, Reagovat
Škoda, že není tučně zvýrazněn i holčičí tým v našem klubu. Je to jedinečný úspěch, že se toto družstvo dalo dohromady. Společně s divizní účastí našich mužů největší senzace dvorského florbalového Sokola.

Přečteno 922x