Vyhledej
Zvičina > Sport > ostatní sporty

Pozvánka na turnaj aneb Pojď si zahrát kuželky

Redakce, / 1.12.2023, Dvůr Králové nad Labem, sokol.kralovedvorsko.cz
TJ Dvůr Králové nad Labem - oddíl kuželek, pořádá již devátý ročník turnaje pod názvem Memoriál Jaroslava Dědka a to v termínu od 4. - 17. prosince 2023.

FOTOGALERIE - Pozvánka na turnaj aneb Pojď si zahrát kuželky


Turnaj je vyhlášen v kategorii jednotlivců nejen pro hráče hrající tuto soutěž vedenou Českým kuželkářským svazem, ale i pro "širokou veřejnost" vyzkoušet si tento sport.

Hraje se podle platných Sportovně technických předpisů kuželkářského sportu, nicméně pro kategirii "široká veřejnost" je počet hodů nižší a pravidla jsou upravena tak, aby pro tyto hráče byla hra snadnější a zábavnější. 
Obsluhou hracího zařízení je vždy zkušená osoba, která s hrou vždy ochotně poradí a vše potřebné k této hře vysvětlí. Podmínkou u této hry je sálová obuv. 

Přihlašovat se můžete průběžně po celou dobu turnaje, nejpozději však do 16. prosince 2023 na tel. čísle 727 840 930 každý den od 16 - 20 hodin a nebo prostřednictvím emailové adresy kuzelkydvur@seznam.cz.

Obsazenost turnaje, jakož i průběžné výsledky naleznete na webových stránkách oddílu www.kuzelky-dk.funsite.cz v sekci Turnaj.
Těšíme se na vaši účast.

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

 
Vaše komentáře

Přečteno 200x