Vyhledej
Zvičina > Sport

Hledám parťáky a parťačky do velké proměny!

Redakce / 6.05.2021
Bude to těžké a bude to velké. Bude to úžasné a bude to drsné! Hledáme lidi, kteří chtějí něco dokázat a kteří jsou ochotni tomu opravdu hodně obětovat! Projekt Proměna 2.0 není pro ořezávátka, ale pro odhodlané lidi, kteří to myslí naprosto vážně a obětují tomu své pohodlí, své zvyky a koneckonců i své peníze! A ne málo.
Iniciátory nápadu nápadu jsou Lucie Sýkorová a její partner Roman Rulf, kteří viděli první velkou proměnu. Tu jsme točili přesně před rokem. Tehdy šlo o proměnu zarostlého bezdomovce v člověka za pomocí kadeřnice Lenky Brslínkové, obchodu s oblečením AGISS praktik moda a Optiky Hrubá. Video i článek najdete zde. Říkali si, že proměna není dokonalá, dokud má frajer ve videu 40kilo nadváhy :-) Že by to zkrátka bylo prima pokračování, které by navíc představilo veškerý servis, které ve svém GYMU poskytují. Šrotovalo mi to v hlavě od podzimu a nyní jsem si řekl, že to prostě zvládnu! Mám k tomu jeden obrovský důvod - vsadil jsem se se svými dětmi, že v říjnu vyšplhám 4.5 metru na laně na námi pořádaných závodech, na které se sjede kompletní špička šplhu celé České republiky!
Protože já se ale vidím nejen v posilovně, ale také na kole, in-line bruslích, nebo na pěší procházce (a třeba i běhu), přibrali jsme do party i profesionální trenérku Martinu Chrástkovou a domluvili testy u specializovaného sportovního lékaře Romana Koldovského v Jilemnici

Když už se to ale bude točit, proč nemotivovat i další lidi? Proč se nepokusit změnit život dalším cca 2 až 5 dalším lidem? Lidem, kteří mohou mít i různé cíle! Někdo chce zhubnout, druhý začít běhat, třetí potřebuje odstranit bolest zad. Někdo se chce cítit lépe, druhý by rád zdolal gladiátorský závod a třetí by chtěl svoje hobby běhání, či jízdu na kole posunout směrem do  výkonnostního sportu. Každý zkrátka potřebuje něco jiného.

Našli jste se? Přihlašte se do velké a pořádné proměny. Co vás opravdu čeká? To najdete pod videem.


Moje sázka s dětmi:


PŘIHLAŠTE SE DO VELKÉ 6MĚSÍČNÍ PROMĚNY

Co bude následovat:

- podrobný rozbor vstupní kondice a tělesných hodnot na začátku a na konci programu
- půl roku osobního tréninku pod dohledem hned 2 špičkových sportovců a trenérů
- v průběhu léta i prohlídka a testy v ordinaci sportovního lékaře 
- výživové poradenství od výživové poradkyně a pod dohledem nutriční terapeutky
- fotografie a souhrnné video vaší proměny
- slova obdivu a uznání od všech, kteří vás poznají
- sebevědomí, kondici a radost do života

Kdo do toho jde s námi:

Roman Rulf - trenér a spolumajitel fitcentra GYM by Attitude,

Martina Chrástková - bývalá reprezentantka v běhu na lyžích, profesionální trenérka běhu, cyklistiky, běžeckého lyžování a biatlonu, lektorka běhu na lyžích a sjezdového lyžování při UK FTVS ,

Lucie Sýkorová
- trenérka, výživová poradkyně, šéftrenérka tanečního studia Attitude,

Fotografie a videa


Video bude natáčeno jako časosběr. Nejdříve bude kamera u vstupního měření, vážení a první konzultací, v dalších měsících pak cca 1-3x měsíčně zaznamená sportovní aktivity a zprvu nenápadné a pak už větší změny postavy a kondice sportovce. V posledním měsíci pak závěrečné měření, vážení a zhodnocení proměny. 

Po důkladném zvážování jsme se rozhodli, že NEBUDEME zveřejňovat průběžná videa, ale až souhrnná závěrečná videa každého z účastníků z celého půlročního procesu. Rozhodnutí o dokončení a zveřejnění výsledného videa bude na každém z účastníků proměny a není to povinností. Pokud však účastník svolí ke zveřejnění videa, bude mu vrácena 1/3 peněz do programu investovaných. A to ve formě vybraných služeb zdarma pro další sportovní rozvoj (sportovní vyšetření, vybavení, masáže, výživa, tejpování, atp.).

Podrobný rozpis programu:

  1. Úvodní pohovor se stanovením cílů, kterých chce účastník dosáhnout.

  2. Vstupní sportovní vyšetření, které definuje vstupní zdravotní hodnoty a možnosti účastníka

  • Anamnéza – pohovor se sportovním lékařem a zápis anamnestických údajů – osobní, rodinná, léková, alergická a sociální anamnéza.

  • Orientační kineziologický rozbor lidského těla při pohledu zepředu, zezadu a z boku.

  • Fyzikální vyšetření - měření výšky, váhy, krevního tlaku, tepové frekvence, stanovení BMI indexu, základní klinické vyšetření

  • Klidové a zátěžové EKG – ergometrie

  • Klidová a zátěžová spirometrie – Záznam jednotlivých dechových objemů a analýza ventilovaného vzduchu. Zátěžová spirometrie umožňuje velmi přesně posoudit funkční rezervy kardiovaskulárního systému a výkonnost jednotlivce. 

  • Analýza tělesného složení na přístroji Bodystat 

  • Bazální a klidový metabolismus na přístroji Cortex 

  • Energetický metabolismus na přístroji Cortex

    VŠE VÝŠE UVEDENÉ PROBĚHNE ZNOVU I NA KONCI PROGRAMU

  1. Nastavení tréninkového plánu na míru a dle preferovaných aktivit účastníka.

    Máme připraveny 2 základní varianty programu, které ale budou upraveny na míru pro každého účastníka

    a) Preference funkčního individuálního tréninku ve fitness centru i v přírodě a s doplňkovou aktivitou běh, cyklistika, chůze
    Hlavním osobním trenérem bude Roman Rulf, konzultace Martina Chrástková
    aktivity:
    2 - 3x týdně funkční trénink pod dohledem Romana Rulfa
    1 x týdně trénink kolo/běh
    1 - 2x týdně procházka, výlet

    b) Preference aerobních aktivit jako je běh, kolo, nebo in-line brusle a doplňkovou aktivitou funkčního tréninku ve fitcentru
    Hlavní osobní trenérkou bude Martina Chrástková, konzultace Roman Rulf
    aktivity:
    2 - 3x týdně trénink kolo/běh/
    1 - 2x týdně cvičení pod dohledem Romana Rulfa
    1 - 2x týdně procházka, výlet

  2. Výživové poradenství dle stanovených cílů (ne každý chce zhubnout) 

- rozbor stravovacích návyků
- návrh jídelníčku
- recepty
- konzultace každých 14 dní

KOLIK TO BUDE STÁT

Nedokázali jsme stanovit jednu jedinou cenu. Je zde spousta proměnných, které se mohou měnit s ohledem na připravený tréninkový plán pro každého jednotlivce - někdo bude potřebovat osobní dohled po celou dobu projektu, někomu bude stačit zvýšená péče první měsíc a pak bude schopný plnit připravený tréninkový plán. Někdo bude ochotný se účastnit společných tréninků větší skupinky, jiný by rád přístup osobního trenéra jeden na jednoho. V těchto přístupech jsou opravdu velké rozdíly. 

Orientačně počítejte s částkou cca 4000 Kč měsíčně, přičemž ta se může změnit nahoru i dolů. Zcela zásadní je osobní pohovor se zájemcem, kde se upřesní požadavky a možnosti a kde se také každý dozví přesný postup stanovení ceny. 

Pokud ve vás hlodá odhodlání, probouzí se sportovní dravec, tak se buď přihlaste ZDE. A nebo ještě lépe - Zavolejte nám! Zavolejte komukoliv z nás. Zavolejte tomu, kdo ve vás budí největší důvěru. Nebojte se být otevření. Vaše soukromí nebude nijak ohroženo. Pokud si to budete přát, tak vaše jméno ani nemusí nikde zaznít a až v průběhu, či na konci programu se vy sami rozhodnete, zda se svým odhodláním pochlubíte blízkým, či veřejně. To je fér nabídka, co myslíte :-)

Jan Holan - 732 521 835
Roman Rulf - 
Lucie Sýkorová - 
Martina Chrástková - 



 
Vaše komentáře

Přečteno 23x