Vyhledej
Zvičina > Sport

Extrémní překážkové závody Gladiátor race budou tento víkend opět v Jaroměři-Josefově!

Redakce / 26.08.2019, Jaroměř - Jaroměřsko
Už pátou sezonu se do pevnostního města Josefov vrací seriál extrémních překážkových závodů GLADIATOR RACE. Organizátoři si toto místo oblíbili pro jeho úžasné GENIUS LOCI i pro skvělou součinnost s místními institucemi a spolky, které závodu pomáhají jak jen je to v jejich silách.
V roce 2019 se gladiátoři v Josefově představí již podruhé. První závod zde proběhl již v druhém únorovém víkendu - WINTER GLADIATOR RACE. Letní varianta závodu zavede závodníky opět do podzemních chodeb, na půdy, do řeky Metuje i do vybydlených částí města. Připraveno bude 35 překážek na cca 8mi kilometrech.  

Podívejte se na krásné finální video z loňského roku:

Závody začínají již v pátek 30.8. nočním závodem, do kterého nastoupí cca 350 závodníků, bude na ně čekat cca 3,5 km za svitu čelovek. V sobotu 31.8. se na start postaví cca 800 závodníků v hlavním závodě. Neděle 1.9. potom bude od dopoledne patřit malým gladiátorů, kterých bude více než 600. Děti závodí na originálních překážkách stejných jako pro dospělé, pouze poupravených pro snadnější zdolávání. Po nich se představí ještě cca 500 dospělých v hlavním závodě. 

Připravený bude bohatý doprovodný program jak pro závodníky, tak pro diváky, kteří se přijedou na závod podívat. Zvána je široká veřejnost! 

Registrace v kategorii dospělých do závodu budou otevřeny do pondělí 26.8.2019 22:00 dětské online registrace budou otevřeny až do středy 28.8.2019. Registrace na místě budou možné ve všech kategoriích.

Veškeré informace k závodu najdete na www.gladiatorrace.cz

FOTOGALERIE - Gladiator race Josefov 2018

FOTOGALERIE - Gladiátor kids Královédvorští Sokolíci a další sportovci

FOTOGALERIE - Gladiator race tema Fitness klub Slovany trenéra Radka Jaroše

FOTOGALERIE - Gladiátor race team okolo Hany Marklové

Související články
Gladiátoři se utkají v pevnosti Josefov v závodě Inov-8 GLADIATOR RACE
Lucie Sýkorová na třetím místě v Night Gladiator Race v Josefově!
Po úspěchu Gladiator race v pevnosti Josefov přicházejí organizátoři se zimní variantou tohoto sportovního klání bez hranic!
Na tričkách pro malé gladiátory budou 130 let staré obrazy rakouského malíře
Vaše komentáře

Přečteno 1784x