Vyhledej
Zvičina > Služby občanům > Politika

Kandidátka do Senátu Terezie Holovská pořádá setkání s přípitkem, podpisem petice a s pivem za 1 Kč a kyselem také za 1 Kč.

Redakce / 3.01.2018
Ona sama však zrovna ve Dvoře Králové osobně nebude, protože se dnes od 17 hodin zúčastní živě přenášené debaty senátorských kandidátů POD OBRY v Hostinném. Na náměstí T. G. Masaryka však bude u výčepu a várnic s kyselem obrazovka, kde můžete debatu společně sledovat.
Níže se podívejte na termíny dalších setkání s Terezií Holovskou a určitě se na jiné setkání s ní vypravte.
Jednak bude slavnostní přípitek jako poděkování za podpisy na kandidátní listiny nutné pro registraci, kterou nejprve úřad v Trutnově odmítl zaregistrovat. Posléze však krajský soud nařídil městskému úřadu, aby je přijal a Terezii Holovské umožnil účast v senátních volbách. Rovněž se bude podepisovat petice za řešení katastrofálního stavu silnic a III. třídy na Trutnovsku. 

Pod termíny najdete ještě slib občanům, kteří dají Terezii Holovské v senátních volbách svůj hlas.




Související články
Debata senátorských kandidátů pod obry - středa 3. ledna od 17 hodin v Hostinném a s živým přenosem přes internet
Vaše komentáře
kdo je HolovskáAnděl, 3.01.2018 12:13, Reagovat
Nedostala se kandidaturou na prezidenta a žalobou se doplnila do senátních voleb. Vermomoci se cpe do politiky, proč asi ? Třeba to vysvětlí dnes v Hostinném. A třeba dvoráci skočí na korunové pivo. Už tu byly i koblihy a ty budou zase i zitra. Vemte si utěrky až vám budou mazat med kolem huby. Přijďte všichni, stíhaný premiér přijíždí každý den.

Přečteno 746x