Vyhledej
Zvičina > Sport > tenis

Tenisový JUTA CUP 2018 za dveřmi

anonymně / 25.07.2018, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
Již v sobotu 28. 7. 2018 odstartuje ve Dvoře Králové 18. ročník tenisového turnaje dospělých JUTA CUP. Trvat bude do úterý dalšího týdne a stejně jako v předchozích letech bude k vidění skvělý tenis.

Hlavní sponzor turnaje JUTA, a.s., mezi hráče rozdělí price money ve výši 60.000 korun a přihlášeno je již 134 mužů a žen. 

„Velmi nás těší opět vysoká účast, což dokazuje, že náš turnaj je velmi oblíbený mezi českou špičkou. Ve startovním poli najdeme řadu hráčů a hráček, kteří k nám jezdí pravidelně již dlouhá léta, ale také několik nadějných a talentovaných mladých tenistů, kteří mají šanci do budoucna uspět v evropském nebo i světovém měřítku. Spojení s okruhem turnajů Optim Tour si velice vážíme, zvyšuje prestiž naší akce,“ prozradil Krkonošskému deníku Michal Vágner, ředitel turnaje, jehož výsledky a průběh bude možné sledovat na www.optimtour.cz.

Dění v areálu Hrubá louka zahájí páteční kvalifikace, v sobotu bude pokračovat hlavní soutěž a vše uzavřou úterní finálové boje.

Dvorský tenisový oddíl patří k nejaktivnějším sportovním klubům ve Dvoře Králové, za rok pořádá několik desítek turnajů registrovaných i rekreačních hráčů v různých věkových kategorií. Podrobnější informace lze najít na stránkách www.tcdvurkralove.cz.

Roman Nápravník

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

Související články
Juta Cup vyhráli Michal Franěk a Kristýna Hrabalová
Možnost pronájmu sportovní haly ve Dvoře Králové n. L.
Vaše komentáře

Přečteno 1801x