Vyhledej
Zvičina > Sport > tanec

Taneční skupina Attitude si přivezla zlatou medaili z první letošní soutěže

Redakce, / 25.03.2024, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
V neděli jsme zahájili soutěžní sezónu na Taneční skupině roku v Hradci Králové (regionální kolo). Soutěže se zúčastnily pouze vybrané složky naší skupiny.

FOTOGALERIE - Úspěšný start taneční sezóny TS Attitude DKnL


Každá tato složka, bez ohledu na umístění, přinesla na pódium svůj vlastní příběh a výkon. Ať už se jedná o úspěch nebo zkušenost, každý tým odchází z této soutěže silnější a motivovanější.

Naše Mini děti zatančily choreografii Veselé korálky. Máme velkou radost, jak to krásně tyto malé tanečnice zvládly a zaslouženě si odvezly domů stříbrné medaile.

Děti v letošním roce soutěžily v kategorii street dance s choreografií Funkies. Bohužel se umístily až na šestém místě, ale jejich výkon byl plný dynamiky a vášně k tanci, za což jsou na ně trenérky moc pyšné. Dokonce si tanečníci odnesli i pozitivní zpětnou vazbu od odborné poroty a návrh, na čem by bylo dobé zapracovat více.

Juniorky s choreografií Preach This Life také nebyly oceněny medailí, ale taneční soutěže jsou nejen o vítězích, ale také o cestě každého týmu a jednotlivce. Věříme, že i když je v hip hopu obrovská konkurence, holky to neodradí a budou makat o to více.

Nicméně, hlavní věková kategorie s choreografií Building přivezla domů zlatou medaili. Jejich vystoupení bylo zařazeno na nejvyšší úroveň – profi. Porota k této choreografii vyjádřila obdiv ke kreativitě, synchronizaci tanečnic a energii, kterou skupina do svého vystoupení vložila. Tento úspěch je odměnou za jejich tvrdou práci a oddanost.

Nyní se chystáme na další výzvy – například na soutěž Czech dance tour, kam míříme už tento čtvrtek i s dalšími složkami naší skupiny. Držte nám pěsti 😊
Moc děkujeme za finanční podporu městu DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, díky které měli naši tanečníci nejen částečně hrazenou dopravu, ale také plně hrazené startovné.

Lucie Rulf
Taneční skupina Attitude DKnL

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 1140x