Vyhledej
Zvičina > Sport > ostatní sporty

Závod GLADIÁTOR RACE se stěhuje na víkend do Prahy!

Redakce / 20.10.2017
V Jaroměři tolik populární GLADIÁTOR RACE se ve dnech 27. - 29. 10. 2017 stěhuje do Prahy! Ve zcela nové lokalitě pražského přírodního parku Čihadla sejde více než tisíc závodníků, aby otestovali své schopnosti při běhu a překonávání překážek přírodních i umělých.

V pátek večer závodní víkend začne nočním závodem na vzdálenost 3+ km, s více než 10 překážkami, účastníci budou mít jedinou letošní možnost, užít si unikátní atmosféru nočního závodu. V sobotu naváže hlavní denní závod na 7+ km a s více než 25 překážkami, v neděli bude opět denní závod na stejné trati. Pro nejmenší pak v neděli proběhne i dětský závod na 1 km s více než 7 překážkami. Pro účastníky hlavního závodu budou připravené i masáže, kde se jako jeden masérů představí olympijský medailista a student Palestry Jiří Prskavec.

Pořadatelé populárního seriálu závodů GLADIATOR RACE z týmu Sportvisio pro závod v Praze spojí své síly s VŠTVS PALESTRA a jejími studenty a s městskou částí Praha 14. Vedle sportovního zápolení je i cílem představit lokalitu Přírodního parku Čihadla jako místa k trávení volnočasových aktivit především sportovního charakteru nejen obyvatelům Prahy, ale i celé komunitě Gladiator Race.

Během celého závodního víkendu bude v centru závodu Na Plechárně probíhat doprovodný program, jehož součástí bude například netradiční workshop street artu, exhibice na skateboardu a koloběžkách, vystoupení živých kapel a další sportovní workshopy, kde bude možnost si vše vyzkoušet pod vedením zkušených sportovců. Po celou dobu bude probíhat dětský program, kde si děti vyzkouší netradiční sportovní aktivity jako je bungeerunning nebo indoboard a zasoutěží si o malé ceny.

Těšit se můžete i na autogramiádu nejlepšího českého veslaře, Ondřeje Synka. Ondra bude i hlavním aktérem sportovního klání „SYNEK challenge“, které při závodě představíme. 

K dispozici bude občerstvení, představena bude nejnovější kolekce sportovního oblečení Gladiator race a obuvi Inov-8 a dalšího sportovního oblečení.

Registrovat se můžete v kategorii jednotlivců, smíšených dvojic, a nově i čtyř členných týmů. Více na www.gladiatorrace.cz

 
Vaše komentáře

Přečteno 342x