Vyhledej
Zvičina > Sport > krasobruslení

Krasobruslaři slavnostním večerem ukončili sezónu

Redakce / 24.04.2024
Zhodnocení sezóny dvorských krasobruslařů se uskutečnilo ve středu 24. dubna v restauraci Za Vodou. Členové klubu obdrželi dárek v podobě flashdisku s nahrávkou pohádky na ledě (Popelka).

FOTOGALERIE - Krasobruslaři slavnostně ukončili sezónu

Bilanci všeho, co se povedlo (i toho, co by bylo potřeba zlepšit) přednesla předsedkyně klubu Helena Seitlová. Zde je přehled oceněných:

Nejlepší sportovec klubu do 10 let: Aneta Exnerová a Zuzana Mikešová
Nejlepší sportovec klubu od 11 do 18 let: Jiří Hudok a Karolína Semeniuková

Všestranný sportovec klubu: Tereza Míková (účastnice velikonočního King Kongu, Safari běhu ČSOB 2024).

Úspěšná reprezentace klubu: Vanda Vovsová (2. místo na Finále Brusličky 2024).

Klub poprvé ocenil odchovankyně klubu, které v roli trenérů již několik sezón vymýšlí choreografie programů, které významnou měrou přispěly k úspěchu některých našich členů. Oceněnými (cena Choreograf klubu) byly: Jana KoblasováLucie Serbousková a Amélie Šimková.

Klub dále odměnil naše mladé členy, kteří se přispěli k vydařenému průběhu slavnostního vyhlášení ankety  Sportovec města Dvora Králové nad Labem 2023, které se konalo dne 4. března 2024 v Hankově domě (Amélie Šimková, Karolína Semeniuková, Barbora Kejzarová, Nikola Šimonová, Veronika Šimonová, Zuzana Mikešová, Veronika Mikešová, Aneta Exnerová, Iva Krejcarová, Tereza Straková a Štěpán Břeň).  Velký dík patří i rodičům, kteří se v průběhu sezóny aktivně podíleli na realizaci domácích soutěží a přípravě pohádky na ledě (zejména výrobě kulis). Konečně nelze pominou ani trenéry klubu za hodiny strávené s našimi dětmi, když někteří z nich nejsou jen trenéry, ale i účetními, zpracovateli podkladů pro různé druhy dotací, švadlenami, kuchařkami, činovníky klubu i klubem pořádaných soutěží. Vážíme si toho, že celý trenérský tým je ochoten s velkým nasazením věnovat svůj čas práci pro klub a to přesto, že jim za tuto činnost nenáleží zcela adekvátní odměna (bez jejich dobrovolnické práce by se stěží držela členská základna klubu dlouhodobě nad počtem 45 členů).

Michaela Koblasová

 
Vaše komentáře

Přečteno 1370x